Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36615
Название: Біотехнологічні процеси, що проходять у консервах пюре фруктове під час виробництва та зберігання
Авторы: Офіленко, Н. О.
Гнітій, Н. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Офіленко Н. О., Гнітій Н. В. Біотехнологічні процеси, що проходять у консервах пюре фруктове під час виробництва та зберігання. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 38-40.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36615
Располагается в коллекциях:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-38-40.pdf179.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.