Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36615
Title: | Біотехнологічні процеси, що проходять у консервах пюре фруктове під час виробництва та зберігання |
Authors: | Офіленко, Н. О. Гнітій, Н. В. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Офіленко Н. О., Гнітій Н. В. Біотехнологічні процеси, що проходять у консервах пюре фруктове під час виробництва та зберігання. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 38-40. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36615 |
Appears in Collections: | Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-38-40.pdf | 179.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.