Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36573
Назва: Готельно-ресторанний бізнес в Україні за умов підготовки до «Євро-2012»
Автори: Андрійченко, М. В.
Веньцзе, Ч.
Науковий керівник : Чернега, О. Б.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Андрійченко М. В., Веньцзе Ч. Готельно-ресторанний бізнес в Україні за умов підготовки до «Євро-2012». Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. О. Б. Чернега. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 41.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36573
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
aktualni_2012_s_3-41.pdf128.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.