Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36526
Назва: Раціональне використання ароматних добавок для поліпшення якості високобілкового напівфабрикату
Автори: Рижкова, Т. М.
Сиромятникова, Н. А.
Гейда, І. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Рижкова Т. М., Сиромятникова Н. А., Гейда І. М. Раціональне використання ароматичних добавок для поліпшення якості високобілкового напівфабрикату. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 27-29.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36526
Розташовується у зібраннях:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-27-29.pdf167.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.