Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36526
Название: Раціональне використання ароматних добавок для поліпшення якості високобілкового напівфабрикату
Авторы: Рижкова, Т. М.
Сиромятникова, Н. А.
Гейда, І. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Рижкова Т. М., Сиромятникова Н. А., Гейда І. М. Раціональне використання ароматичних добавок для поліпшення якості високобілкового напівфабрикату. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 27-29.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36526
Располагается в коллекциях:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-27-29.pdf167.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.