Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36526
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРижкова, Т. М.-
dc.contributor.authorСиромятникова, Н. А.-
dc.contributor.authorГейда, І. М.-
dc.date.accessioned2023-07-26T12:12:11Z-
dc.date.available2023-07-26T12:12:11Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationРижкова Т. М., Сиромятникова Н. А., Гейда І. М. Раціональне використання ароматичних добавок для поліпшення якості високобілкового напівфабрикату. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 27-29.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36526-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleРаціональне використання ароматних добавок для поліпшення якості високобілкового напівфабрикатуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-27-29.pdf167.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.