Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36304
Назва: | Проблеми формування конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості |
Автори: | Пересада, Н. О. |
Науковий керівник : | Білоусько, Т. Ю. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Пересада Н. О. Проблеми формування конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація: тези доповідей Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здоб. вищ. освіти і молодих вчених, 14 квітня 2023 р.; наук. кер. Білоусько Т. Ю. Харків: ДБТУ, 2023. С. 170-171. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36304 |
Розташовується у зібраннях: | Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Stratehichnyi roxvytok Ukrainy heneruvannia, implementatsiia, raelizatsiia_2023-170-171.pdf | 580.45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.