Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36304
Назва: Проблеми формування конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Автори: Пересада, Н. О.
Науковий керівник : Білоусько, Т. Ю.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Пересада Н. О. Проблеми формування конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація: тези доповідей Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здоб. вищ. освіти і молодих вчених, 14 квітня 2023 р.; наук. кер. Білоусько Т. Ю. Харків: ДБТУ, 2023. С. 170-171.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36304
Розташовується у зібраннях:Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stratehichnyi roxvytok Ukrainy heneruvannia, implementatsiia, raelizatsiia_2023-170-171.pdf580.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.