Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36304
Название: | Проблеми формування конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості |
Авторы: | Пересада, Н. О. |
Научный руководитель: | Білоусько, Т. Ю. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Пересада Н. О. Проблеми формування конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація: тези доповідей Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здоб. вищ. освіти і молодих вчених, 14 квітня 2023 р.; наук. кер. Білоусько Т. Ю. Харків: ДБТУ, 2023. С. 170-171. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36304 |
Располагается в коллекциях: | Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Stratehichnyi roxvytok Ukrainy heneruvannia, implementatsiia, raelizatsiia_2023-170-171.pdf | 580.45 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.