Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36304
Название: Проблеми формування конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Авторы: Пересада, Н. О.
Научный руководитель: Білоусько, Т. Ю.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Пересада Н. О. Проблеми формування конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація: тези доповідей Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здоб. вищ. освіти і молодих вчених, 14 квітня 2023 р.; наук. кер. Білоусько Т. Ю. Харків: ДБТУ, 2023. С. 170-171.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36304
Располагается в коллекциях:Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Stratehichnyi roxvytok Ukrainy heneruvannia, implementatsiia, raelizatsiia_2023-170-171.pdf580.45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.