Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36304
Title: | Проблеми формування конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості |
Authors: | Пересада, Н. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Білоусько, Т. Ю. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Пересада Н. О. Проблеми формування конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація: тези доповідей Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здоб. вищ. освіти і молодих вчених, 14 квітня 2023 р.; наук. кер. Білоусько Т. Ю. Харків: ДБТУ, 2023. С. 170-171. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36304 |
Appears in Collections: | Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Stratehichnyi roxvytok Ukrainy heneruvannia, implementatsiia, raelizatsiia_2023-170-171.pdf | 580.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.