Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36304
Title: Проблеми формування конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Authors: Пересада, Н. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Білоусько, Т. Ю.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Пересада Н. О. Проблеми формування конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація: тези доповідей Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здоб. вищ. освіти і молодих вчених, 14 квітня 2023 р.; наук. кер. Білоусько Т. Ю. Харків: ДБТУ, 2023. С. 170-171.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36304
Appears in Collections:Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stratehichnyi roxvytok Ukrainy heneruvannia, implementatsiia, raelizatsiia_2023-170-171.pdf580.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.