Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36238
Назва: | Сучасні тренди розвитку технологій сирокопчених і сиров’ялених ковбас |
Автори: | Онищенко, В. М. Голобородова, Ю. В. |
Дата публікації: | кві-2023 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний універститет |
Бібліографічний опис: | Онищенко В. М., Голобородова Ю. В. Сучасні тренди розвитку технологій сирокопчених і сиров’ялених ковбас. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 88 |
Короткий огляд (реферат): | On the basis of theoretical analysis, modern trends in the development of uncooked smoked and uncooked unsmoked sausages technologies are summarized. The main ones are the expansion of the raw material base and the introduction of intensive production schemes using biotechnological methods and accelerated drying |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36238 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-88.pdf | 270.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.