Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36238
Название: | Сучасні тренди розвитку технологій сирокопчених і сиров’ялених ковбас |
Авторы: | Онищенко, В. М. Голобородова, Ю. В. |
Дата публикации: | апр-2023 |
Издательство: | Державний біотехнологічний універститет |
Библиографическое описание: | Онищенко В. М., Голобородова Ю. В. Сучасні тренди розвитку технологій сирокопчених і сиров’ялених ковбас. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 88 |
Краткий осмотр (реферат): | On the basis of theoretical analysis, modern trends in the development of uncooked smoked and uncooked unsmoked sausages technologies are summarized. The main ones are the expansion of the raw material base and the introduction of intensive production schemes using biotechnological methods and accelerated drying |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36238 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-88.pdf | 270.56 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.