Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36238
Title: Сучасні тренди розвитку технологій сирокопчених і сиров’ялених ковбас
Authors: Онищенко, В. М.
Голобородова, Ю. В.
Issue Date: Apr-2023
Publisher: Державний біотехнологічний універститет
Citation: Онищенко В. М., Голобородова Ю. В. Сучасні тренди розвитку технологій сирокопчених і сиров’ялених ковбас. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 88
Abstract: On the basis of theoretical analysis, modern trends in the development of uncooked smoked and uncooked unsmoked sausages technologies are summarized. The main ones are the expansion of the raw material base and the introduction of intensive production schemes using biotechnological methods and accelerated drying
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36238
Appears in Collections:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-88.pdf270.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.