Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35980
Назва: Розробка технології паштетів підвищеної харчової цінності.
Автори: Головко, Т. М.
Хабенко, У. В.
Дата публікації: кві-2023
Видавництво: Державний біотехнологічний універститет
Бібліографічний опис: Головко Т. М., Хабенко У. В. Розробка технології паштетів підвищеної харчової цінності. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 84
Короткий огляд (реферат): The technology of pastes with increased nutritional value, enriched with bioorganic compounds of calcium and iodine, has been developed. Semi-finished bone food was chosen as a source of bioorganic compounds of calcium, and elamine was chosen as a source of bioorganic compounds of iodine, which allows to enrich diets with deficient mineral substances of bioorganic origin
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35980
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-84.pdf270.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.