Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35980
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Хабенко, У. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-16T22:03:03Z | - |
dc.date.available | 2023-07-16T22:03:03Z | - |
dc.date.issued | 2023-04 | - |
dc.identifier.citation | Головко Т. М., Хабенко У. В. Розробка технології паштетів підвищеної харчової цінності. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 84 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35980 | - |
dc.description.abstract | The technology of pastes with increased nutritional value, enriched with bioorganic compounds of calcium and iodine, has been developed. Semi-finished bone food was chosen as a source of bioorganic compounds of calcium, and elamine was chosen as a source of bioorganic compounds of iodine, which allows to enrich diets with deficient mineral substances of bioorganic origin | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний універститет | uk_UA |
dc.title | Розробка технології паштетів підвищеної харчової цінності. | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-84.pdf | 270.54 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.