Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35980
Title: | Розробка технології паштетів підвищеної харчової цінності. |
Authors: | Головко, Т. М. Хабенко, У. В. |
Issue Date: | Apr-2023 |
Publisher: | Державний біотехнологічний універститет |
Citation: | Головко Т. М., Хабенко У. В. Розробка технології паштетів підвищеної харчової цінності. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 84 |
Abstract: | The technology of pastes with increased nutritional value, enriched with bioorganic compounds of calcium and iodine, has been developed. Semi-finished bone food was chosen as a source of bioorganic compounds of calcium, and elamine was chosen as a source of bioorganic compounds of iodine, which allows to enrich diets with deficient mineral substances of bioorganic origin |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35980 |
Appears in Collections: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-84.pdf | 270.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.