Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35980
Title: Розробка технології паштетів підвищеної харчової цінності.
Authors: Головко, Т. М.
Хабенко, У. В.
Issue Date: Apr-2023
Publisher: Державний біотехнологічний універститет
Citation: Головко Т. М., Хабенко У. В. Розробка технології паштетів підвищеної харчової цінності. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 84
Abstract: The technology of pastes with increased nutritional value, enriched with bioorganic compounds of calcium and iodine, has been developed. Semi-finished bone food was chosen as a source of bioorganic compounds of calcium, and elamine was chosen as a source of bioorganic compounds of iodine, which allows to enrich diets with deficient mineral substances of bioorganic origin
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35980
Appears in Collections:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-84.pdf270.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.