Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35977
Название: | Удосконалення технології делікатесних виробів з м’яса птиці |
Авторы: | Большакова, В. А. Івасенко, І. О. Зініч, О. О. |
Дата публикации: | апр-2023 |
Издательство: | Державний біотехнологічний універститет |
Библиографическое описание: | Большакова В. А., Івасенко І. О., Зініч О. О. Удосконалення технології делікатесних виробів з м’яса птиці. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 81 |
Краткий осмотр (реферат): | One of the promising directions in the production of meat products is the development of the technology of smoked meat production from turkey meat. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35977 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-81.pdf | 269.97 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.