Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35977
Название: Удосконалення технології делікатесних виробів з м’яса птиці
Авторы: Большакова, В. А.
Івасенко, І. О.
Зініч, О. О.
Дата публикации: апр-2023
Издательство: Державний біотехнологічний універститет
Библиографическое описание: Большакова В. А., Івасенко І. О., Зініч О. О. Удосконалення технології делікатесних виробів з м’яса птиці. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 81
Краткий осмотр (реферат): One of the promising directions in the production of meat products is the development of the technology of smoked meat production from turkey meat.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35977
Располагается в коллекциях:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-81.pdf269.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.