Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35977
Title: Удосконалення технології делікатесних виробів з м’яса птиці
Authors: Большакова, В. А.
Івасенко, І. О.
Зініч, О. О.
Issue Date: Apr-2023
Publisher: Державний біотехнологічний універститет
Citation: Большакова В. А., Івасенко І. О., Зініч О. О. Удосконалення технології делікатесних виробів з м’яса птиці. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 81
Abstract: One of the promising directions in the production of meat products is the development of the technology of smoked meat production from turkey meat.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35977
Appears in Collections:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-81.pdf269.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.