Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35977
Title: | Удосконалення технології делікатесних виробів з м’яса птиці |
Authors: | Большакова, В. А. Івасенко, І. О. Зініч, О. О. |
Issue Date: | Apr-2023 |
Publisher: | Державний біотехнологічний універститет |
Citation: | Большакова В. А., Івасенко І. О., Зініч О. О. Удосконалення технології делікатесних виробів з м’яса птиці. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 81 |
Abstract: | One of the promising directions in the production of meat products is the development of the technology of smoked meat production from turkey meat. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35977 |
Appears in Collections: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-81.pdf | 269.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.