Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35976
Назва: | Перспективи застосування хладонової екстракції в харчовій промисловості |
Автори: | Потапов, В. О. Білий, Д. В. Штепа, Р. В. |
Дата публікації: | кві-2023 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний універститет |
Бібліографічний опис: | Потапов В. О., Білий Д. В., Штепа Р. В. Перспективи застосування хладонової екстракції в харчовій промисловості. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 80 |
Короткий огляд (реферат): | The technology of chladone extraction for processing of vegetable raw materials is considered. The scheme of the plant for the production of chladone extracts is shown. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35976 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-80.pdf | 277.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.