Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35976
Назва: Перспективи застосування хладонової екстракції в харчовій промисловості
Автори: Потапов, В. О.
Білий, Д. В.
Штепа, Р. В.
Дата публікації: кві-2023
Видавництво: Державний біотехнологічний універститет
Бібліографічний опис: Потапов В. О., Білий Д. В., Штепа Р. В. Перспективи застосування хладонової екстракції в харчовій промисловості. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 80
Короткий огляд (реферат): The technology of chladone extraction for processing of vegetable raw materials is considered. The scheme of the plant for the production of chladone extracts is shown.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35976
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-80.pdf277.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.