Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35976
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Потапов, В. О. | - |
dc.contributor.author | Білий, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Штепа, Р. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-16T21:38:14Z | - |
dc.date.available | 2023-07-16T21:38:14Z | - |
dc.date.issued | 2023-04 | - |
dc.identifier.citation | Потапов В. О., Білий Д. В., Штепа Р. В. Перспективи застосування хладонової екстракції в харчовій промисловості. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 80 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35976 | - |
dc.description.abstract | The technology of chladone extraction for processing of vegetable raw materials is considered. The scheme of the plant for the production of chladone extracts is shown. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний універститет | uk_UA |
dc.title | Перспективи застосування хладонової екстракції в харчовій промисловості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-80.pdf | 277.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.