Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35976
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorБілий, Д. В.-
dc.contributor.authorШтепа, Р. В.-
dc.date.accessioned2023-07-16T21:38:14Z-
dc.date.available2023-07-16T21:38:14Z-
dc.date.issued2023-04-
dc.identifier.citationПотапов В. О., Білий Д. В., Штепа Р. В. Перспективи застосування хладонової екстракції в харчовій промисловості. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 80uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35976-
dc.description.abstractThe technology of chladone extraction for processing of vegetable raw materials is considered. The scheme of the plant for the production of chladone extracts is shown.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний універститетuk_UA
dc.titleПерспективи застосування хладонової екстракції в харчовій промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-80.pdf277.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.