Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35976
Title: | Перспективи застосування хладонової екстракції в харчовій промисловості |
Authors: | Потапов, В. О. Білий, Д. В. Штепа, Р. В. |
Issue Date: | Apr-2023 |
Publisher: | Державний біотехнологічний універститет |
Citation: | Потапов В. О., Білий Д. В., Штепа Р. В. Перспективи застосування хладонової екстракції в харчовій промисловості. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 80 |
Abstract: | The technology of chladone extraction for processing of vegetable raw materials is considered. The scheme of the plant for the production of chladone extracts is shown. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35976 |
Appears in Collections: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-80.pdf | 277.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.