Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35976
Title: Перспективи застосування хладонової екстракції в харчовій промисловості
Authors: Потапов, В. О.
Білий, Д. В.
Штепа, Р. В.
Issue Date: Apr-2023
Publisher: Державний біотехнологічний універститет
Citation: Потапов В. О., Білий Д. В., Штепа Р. В. Перспективи застосування хладонової екстракції в харчовій промисловості. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 80
Abstract: The technology of chladone extraction for processing of vegetable raw materials is considered. The scheme of the plant for the production of chladone extracts is shown.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35976
Appears in Collections:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-80.pdf277.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.