Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35425
Назва: | Використання сучасних інформаційно-аналітичних систем при підготовці фахівців з харчових технологій. |
Автори: | Розторгуєв, Д. С. |
Науковий керівник : | Чалий, І. В. |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харьков: ХНТУСХ |
Бібліографічний опис: | Розторгуєв Д. С. Використання сучасних інформаційно-аналітичних систем при підготовці фахівців з харчових технологій. Материалы ХIII-го Международного форума "Молодежь и сельскохозяйственная техника в ХХІ веке" 6-7 апреля 2017 г.; науч. рук. Чалий І. В. Харьков: ХНТУСХ, 2017. С. 74. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35425 |
Розташовується у зібраннях: | Материалы ХIII-го Международного форума "Молодежь и сельскохозяйственная техника в ХХІ веке" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezy_molod_i_sg_2017-74.pdf | 185.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.