Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35263
Назва: Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
Автори: Андрєєва, Світлана Сергіївна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм: методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентам спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання; уклад.: С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. Харків : ДБТУ, 2022. 16 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35263
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_ETNOLOHIYA_181_22.pdf976.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.