Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35263
Назва: | Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм |
Автори: | Андрєєва, Світлана Сергіївна Діхтярь, Альона Миколаївна |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм: методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентам спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання; уклад.: С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. Харків : ДБТУ, 2022. 16 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35263 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_ETNOLOHIYA_181_22.pdf | 976.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.