Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35263
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрєєва, Світлана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Діхтярь, Альона Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-06T10:23:22Z | - |
dc.date.available | 2023-07-06T10:23:22Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм: методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентам спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання; уклад.: С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. Харків : ДБТУ, 2022. 16 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35263 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_ETNOLOHIYA_181_22.pdf | 976.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.