Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35256
Название: Методологія наукових досліджень
Авторы: Радченко, Анна Едуардівна
Яранцева, Євгенія Олександрівна
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Методологія наукових досліджень: короткий конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання; уклад.: А. Е. Радченко, Є. О. Яранцева; Державний біотехнологічний університет. Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків : РВВ ДБТУ, 2022 р. 74 с.
Краткий осмотр (реферат): В умовах швидкого розвитку інформатизації та інтелектуалізації виробничих технологій швидкими темпами поширюється обсяг науково технічної інформації. Виходячи з цього, технологія навчання, орієнтована в основному на викладання та засвоєння готових знань, не є достатньою. Необхідно удосконалити технологію навчання у напрямку підвищення творчої здатності фахівців. Розвиток усіх галузей господарювання потребує глибоких наукових досліджень, що забезпечать тісний взаємозв’язок науки та виробництва, дадуть певних знань кожному керівникові виробничих ділянок. Найбільш ефективною формою реалізації такого підходу є безперервна система наукових досліджень студентів, як складової загального процесу навчання. Система науково-дослідної роботи у ЗВО як у єдиному навчально-науково-виробничому комплексі є невід’ємною частиною підготовки кваліфікованих фахівців, здатних індивідуально та/або колективно вирішувати різні технічні та соціальні задачі, застосовувати у виробничій діяльності досягнення науково-технічного прогресу, швидко орієнтуватись у економічних ситуаціях. Програма дисципліни «Методологія наукових досліджень» спрямована на формування у студентів системного погляду у дослідженні та розв’язанні науково-дослідних проблем та задач харчової промисловості та галузі в цілому, навчанні та оволодінні алгоритмом самостійного проведення та вирішенні наукових і технічних задач галузі. Дисципліна є невід’ємною складовою частиною у підготовці фахівців високої кваліфікації, що розкриває систему знань, якими повинен оволодіти студент.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35256
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KL_dosliDZHENNYA_181_22.pdf1.61 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.