Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35256
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРадченко, Анна Едуардівна-
dc.contributor.authorЯранцева, Євгенія Олександрівна-
dc.date.accessioned2023-07-06T08:23:53Z-
dc.date.available2023-07-06T08:23:53Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМетодологія наукових досліджень: короткий конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання; уклад.: А. Е. Радченко, Є. О. Яранцева; Державний біотехнологічний університет. Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків : РВВ ДБТУ, 2022 р. 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35256-
dc.description.abstractВ умовах швидкого розвитку інформатизації та інтелектуалізації виробничих технологій швидкими темпами поширюється обсяг науково технічної інформації. Виходячи з цього, технологія навчання, орієнтована в основному на викладання та засвоєння готових знань, не є достатньою. Необхідно удосконалити технологію навчання у напрямку підвищення творчої здатності фахівців. Розвиток усіх галузей господарювання потребує глибоких наукових досліджень, що забезпечать тісний взаємозв’язок науки та виробництва, дадуть певних знань кожному керівникові виробничих ділянок. Найбільш ефективною формою реалізації такого підходу є безперервна система наукових досліджень студентів, як складової загального процесу навчання. Система науково-дослідної роботи у ЗВО як у єдиному навчально-науково-виробничому комплексі є невід’ємною частиною підготовки кваліфікованих фахівців, здатних індивідуально та/або колективно вирішувати різні технічні та соціальні задачі, застосовувати у виробничій діяльності досягнення науково-технічного прогресу, швидко орієнтуватись у економічних ситуаціях. Програма дисципліни «Методологія наукових досліджень» спрямована на формування у студентів системного погляду у дослідженні та розв’язанні науково-дослідних проблем та задач харчової промисловості та галузі в цілому, навчанні та оволодінні алгоритмом самостійного проведення та вирішенні наукових і технічних задач галузі. Дисципліна є невід’ємною складовою частиною у підготовці фахівців високої кваліфікації, що розкриває систему знань, якими повинен оволодіти студент.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleМетодологія наукових дослідженьuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_dosliDZHENNYA_181_22.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.