Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35253
Назва: Інтелектуальна власність та патентознавство
Автори: Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Інтелектуальна власність та патентознавство: методичні рекомендації та завдання для практичних занять дисципліни «Інтелектуальна власність та патентознавство» студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»; уклад.: Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна. Харків: РВВ ДБТУ, 2022. 53 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки з дисципліни «Інтелектуальна власність та патентознавство» розроблено відповідно до начальної програми. Видання включає практичні завдання за дисципліною та контрольні запитання до кожної з тем заняття, які необхідно використовувати студентам для самоконтролю, з метою перевірки засвоєння основних понять права інтелектуальної власності. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35253
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MR_IV_PATENTOZNAVSTVO.pdf1.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.