Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35253
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorЗолотухіна, Інна Василівна-
dc.date.accessioned2023-07-05T14:32:18Z-
dc.date.available2023-07-05T14:32:18Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationІнтелектуальна власність та патентознавство: методичні рекомендації та завдання для практичних занять дисципліни «Інтелектуальна власність та патентознавство» студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії»; уклад.: Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна. Харків: РВВ ДБТУ, 2022. 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35253-
dc.description.abstractМетодичні вказівки з дисципліни «Інтелектуальна власність та патентознавство» розроблено відповідно до начальної програми. Видання включає практичні завдання за дисципліною та контрольні запитання до кожної з тем заняття, які необхідно використовувати студентам для самоконтролю, з метою перевірки засвоєння основних понять права інтелектуальної власності. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей 181 Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleІнтелектуальна власність та патентознавствоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_IV_PATENTOZNAVSTVO.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.