Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35180
Назва: Товарознавча оцінка якості нової томатної пасти
Автори: Стрілець, Ю. В.
Науковий керівник : Ольховська, В. С.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Стрілець Ю. В. Товарознавча оцінка якості нової томатної пасти. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ольховська В. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 187.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35180
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_187-187.pdf134.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.