Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35156
Название: Дослідження якості паштетів печінкових різних виробників
Авторы: Жадан, Д. С.
Научный руководитель: Кайнаш, А. П.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Жадан Д. С. Дослідження якості паштетів печінкових різних виробників. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Кайнаш А. П. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 167.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35156
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_167-167.pdf134.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.