Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35152
Назва: Товарознавча оцінка якості продуктів кисломолочних йогуртних із включенням зернових
Автори: Бурлакова, Т. О.
Науковий керівник : Михайлова, Л. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бурлакова Т. О. Товарознавчаоцінкаякості продуктів кисломолочних йогуртних ізвключеннямзернових. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Михайлова Л. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 163.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35152
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1-164-3.pdf136.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.