Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34927
Title: Healthy eating (Здорове та збалансоване харчування)
Authors: Рижкова, С. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Ков’ях, І. І.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Рижкова С. О. Healthy eating (Здорове та збалансоване харчування). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 410.
Abstract: У доповіді йдеться про здорове харчування, які продукти слід вживати та що в них міститься.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34927
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_410.pdf203.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.