Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34927
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorРижкова, С. О.-
dc.date.accessioned2023-06-27T06:20:25Z-
dc.date.available2023-06-27T06:20:25Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationРижкова С. О. Healthy eating (Здорове та збалансоване харчування). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 410.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34927-
dc.description.abstractУ доповіді йдеться про здорове харчування, які продукти слід вживати та що в них міститься.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleHealthy eating (Здорове та збалансоване харчування)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_410.pdf203.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.