Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34814
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБорисова, А. О.-
dc.contributor.authorНайдьонова, А. Г.-
dc.date.accessioned2023-06-22T06:38:41Z-
dc.date.available2023-06-22T06:38:41Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationНайдьонова А. Г. From GATT to WTO: the institutionalization of world trade (Від ГАТТ до ВТО: інституціоналізація світової торгівлі). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 402.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34814-
dc.description.abstractУпродовж останніх десятиліть система відкритого обміну, особливо у сфері товарів, відбувалося під егідою GATT (генеральна угода з тарифів і торгівлі). Проте надмірна свобода та неофіційність призвели до виникнення низки супутніх проблем у сфері міжнародної торгівлі. ВТО мала стати ключем до вирішення цих питань.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleFrom GATT to WTO: the institutionalization of world trade (Від ГАТТ до ВТО: інституціоналізація світової торгівлі)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_402.pdf203.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.