Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34670
Назва: Про доцільність упровадження стандартів сервісу в закладах гостинності
Автори: Фурса, М. В.
Науковий керівник : Балацька, Н. Ю.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Фурса М. В. Про доцільність упровадження стандартів сервісу в закладах гостинності. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Балацька Н. Ю. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 340.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34670
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_340.pdf132.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.