Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3466
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубініна, А. А. | - |
dc.contributor.author | Ленерт, С. О. | - |
dc.contributor.author | Круглова, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-19T05:20:55Z | - |
dc.date.available | 2022-07-19T05:20:55Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Дубініна А. А., Ленерт С. О., Круглова О. С. Оцінка біорозкладуваного комбінованого пакувального матеріалу за критеріями безпечності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 274-279. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3466 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати оцінки розробленого авторами біорозкладуваного комбінованого пакувального матеріалу за критеріями безпечності, а сааме: органолептичними, санітарно-хімічними і мікробіологічними. Доведено, що розроблений комбінований пакувальний матеріал є безпечним для контакту з харчовими продуктами. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of the assessment developed by the authors combined a biodegradable packaging material according to security criteria, namely, organoleptic, sanitary-chemical and microbiological was represented. It is proved that the developed composite packaging material is safe for food contact. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | біорозкладуваний комбінований пакувальний матеріал | - |
dc.subject | пакувальний матеріал | - |
dc.subject | безпечність пакувального матеріалу | - |
dc.title | Оцінка біорозкладуваного комбінованого пакувального матеріалу за критеріями безпечності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_43.pdf | 238.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.