Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3466
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorЛенерт, С. О.-
dc.contributor.authorКруглова, О. С.-
dc.date.accessioned2022-07-19T05:20:55Z-
dc.date.available2022-07-19T05:20:55Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Ленерт С. О., Круглова О. С. Оцінка біорозкладуваного комбінованого пакувального матеріалу за критеріями безпечності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 274-279.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3466-
dc.description.abstractНаведено результати оцінки розробленого авторами біорозкладуваного комбінованого пакувального матеріалу за критеріями безпечності, а сааме: органолептичними, санітарно-хімічними і мікробіологічними. Доведено, що розроблений комбінований пакувальний матеріал є безпечним для контакту з харчовими продуктами.uk_UA
dc.description.abstractThe results of the assessment developed by the authors combined a biodegradable packaging material according to security criteria, namely, organoleptic, sanitary-chemical and microbiological was represented. It is proved that the developed composite packaging material is safe for food contact.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбіорозкладуваний комбінований пакувальний матеріал-
dc.subjectпакувальний матеріал-
dc.subjectбезпечність пакувального матеріалу-
dc.titleОцінка біорозкладуваного комбінованого пакувального матеріалу за критеріями безпечностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_43.pdf238.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.