Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34666
Title: Особливості франчайзингу в готельно-ресторанному бізнесі України
Authors: Саркісова, М. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Брикова, Т. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Саркісова М. Г. Особливості франчайзингу в готельно-ресторанному бізнесі України. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Брикова Т. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 336.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34666
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_336.pdf131.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.