Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34659
Название: Упровадження інноваційних технологій у готельно-ресторанну галузь
Авторы: Мариноха, О. С.
Научный руководитель: Давидова, О. Ю.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Мариноха О. С. Упровадження інноваційних технологій у готельно-ресторанну галузь. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Давидова О. Ю. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 329.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34659
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_329.pdf133.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.