Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34651
Название: TQM як концепція загального управління якістю в готельно-ресторанному бізнесі
Авторы: Дударова, К. Ю.
Занг, Т. Д.
Научный руководитель: Варипаєва, Л. М.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дударова К. Ю., Занг Т. Д. TQM як концепція загального управління якістю в готельно-ресторанному бізнесі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Варипаєва Л. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 321.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34651
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_321.pdf162.78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.