Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34651
Title: TQM як концепція загального управління якістю в готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Дударова, К. Ю.
Занг, Т. Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Варипаєва, Л. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дударова К. Ю., Занг Т. Д. TQM як концепція загального управління якістю в готельно-ресторанному бізнесі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Варипаєва Л. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 321.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34651
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_321.pdf162.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.