Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34643
Назва: Упровадження інноваційних технологій у ресторанне господарство
Автори: Двухріченська, Г. Є.
Науковий керівник : Давидова, О. Ю.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Двухріченська Г. Є. Упровадження інноваційних технологій у ресторанне господарство. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Давидова О. Ю. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 313.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34643
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_313.pdf133.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.