Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34605
Назва: Основні функції та принципи управління системою обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
Автори: Лавроненко, К. Г.
Науковий керівник : Чатченко, О. Є.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Лавроненко К. Г. Основні функції та принципи управління системою обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Чатченко О. Є. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 277.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34605
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_277.pdf132.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.