Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34605
Title: Основні функції та принципи управління системою обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Лавроненко, К. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Чатченко, О. Є.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лавроненко К. Г. Основні функції та принципи управління системою обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Чатченко О. Є. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 277.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34605
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_277.pdf132.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.