Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34585
Назва: Нові білкові наноструктуровані добавкиз квасолі
Автори: Ткаченко, І. В.
Науковий керівник : Павлюк, Р. Ю.
Кострова, К. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ткаченко І. В. Нові білкові наноструктуровані добавкиз квасолі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Кострова К. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 153.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34585
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_153-153.pdf136.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.