Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34576
Назва: Вивчення вмісту біологічно активних речовин у швидкозаморожених ягодах журавлини та наноструктурованому пюре з неї
Автори: Матвєєв, Є. С.
Науковий керівник : Стоєв, С. С.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Матвєєв Є. С. Вивчення вмісту біологічно активних речовин у швидкозаморожених ягодах журавлини та наноструктурованому пюре з неї. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Стоєв С. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 144.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34576
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_144-144.pdf165.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.