Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34523
Title: | Практичні аспекти мотивації персоналу в ресторанному господарстві |
Authors: | Кидик, Я. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Пічугіна, Т. С. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Кидик Я. В. Практичні аспекти мотивації персоналу в ресторанному господарстві. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Пічугіна Т. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 269. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34523 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_269.pdf | 132.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.