Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34505
Title: Використання АВС-аналізу в управлінні конкурентоспроможністю продукції на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Бистра, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Пічугіна, Т. С.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бистра А. В. Використання АВС-аналізу в управлінні конкурентоспроможністю продукції на підприємствах ресторанного господарства. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Пічугіна Т. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 253.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34505
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_253.pdf132.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.