Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34504
Название: Напрями формування системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства на початковому етапі розвитку
Авторы: Білоочко, І. В.
Научный руководитель: Селютін, В. М.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Білоочко І. В. Напрями формування системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства на початковому етапі розвитку. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Селютін В. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 252.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34504
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_252.pdf164.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.