Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34504
Title: Напрями формування системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства на початковому етапі розвитку
Authors: Білоочко, І. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Селютін, В. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Білоочко І. В. Напрями формування системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства на початковому етапі розвитку. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Селютін В. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 252.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34504
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_252.pdf164.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.