Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34447
Title: | Маркетингове планування як інструмент стабільного розвитку закладів ресторанного господарства |
Authors: | Романович, А. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Жегус, О. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Романович А. С. Маркетингове планування як інструмент стабільного розвитку закладів ресторанного господарства. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Жегус О. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 246. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34447 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_246.pdf | 150.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.